Voor een gezondere levensstijl met oog voor jou  

Bureau Autlife 

Bureau Autlife is in 2018 opgericht om mensen te helpen een gezonder voedingspatroon te ontwikkelen en te ontdekken hoe dit per persoon het beste vormgegeven kan worden. 

Door eigen ervaringen en ontwikkeling op persoonlijk vlak, heb ik een manier van begeleiden ontwikkelt die heel persoonsgericht is. 
Rust, vertrouwen, duidelijkheid en voldoende tijd, staan bij mij hoog op het vaandel. 
Naast de persoonlijke gesprekken vind ik het belangrijk instrumenten te ontwikkelen waarmee jij thuis aan de slag kunt om het ontwikkelen van een gezondere levensstijl nog net iets makkelijker te maken. Tijdens het intakegesprek en vervolggesprekken, kijken we samen wat jou het beste kan helpen. 

Mijn specialisatie ligt bij mensen met autisme. Dit zie ik dan ook als kerndoelgroep. Voor deze doelgroep is het extra belangrijk duidelijkheid, structuur en tijd te investeren in de gespreksvoering. Toch geloof ik sterk dat dit aspecten zijn die voor veel meer mensen dan alleen mensen met autisme heel goed bruikbaar kunnen zijn. 
Net als voedingsadvies gericht op een hogere tolerantie voor stress of overgevoeligheid voor zintuiglijke prikkels. Door bepaalde voedingsadviezen, waar ik je bij kan helpen, zul je beter bestand zijn tegen deze aspecten die erg vaak voorkomen in deze heftige maatschappij. 

Door mijn eigen autisme zijn stress en overprikkeling dagelijkse uitdagingen voor mij. Daarnaast weet ik dat teveel van bepaalde voedingsstoffen grote triggers zijn en dat andere voedingsstoffen juist kunnen helpen beter met deze uitdagingen om te gaan. Dit sluit ook aan bij informatie die ik tijdens zelfstudie gelezen heb. 


 Nieuwsberichten

14 mei 2020

Vanwege de corona crisis in combinatie met persoonlijke omstandigheden ben ik genoodzaakt mijn bedrijf in de huidige vorm stop te zetten. In de toekomst hoop ik wel weer iets voor jullie te kunnen betekenen maar voor nu zit dit er niet in. 


Ben je op dit moment bij mij in behandeling? Dan zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.